Slabbekoorn hoveniers

Sterk in kleurrijk groen

tuinaanlegBij de aanleg of aanpassing van een tuin, hechten wij veel waarde aan een goede communicatie vooraf. Duidelijke afspraken vooraf, voorkomen teleurstellingen later. Uiteraard zijn wij, door ons werk in de buitenlucht, altijd afhankelijk van het weer. Mochten wij vanwege de weersomstandigheden niet aan het werk kunnen beginnen, dan lichten wij u daar over in en maken indien mogelijk direct een nieuwe afspraak.

Wij plannen onze werkzaamheden zo veel mogelijk aansluitend, achter elkaar, in. Soms is dit niet mogelijk vanwege de weersverwachtingen of het plantseizoen. Bij nieuwbouwwoningen bijvoorbeeld wordt de bestrating vaak eerder aangelegd dan de rest van de tuin. Vaak vinden bewoners het prettig dat de bestrating snel verzorgd is, de beplanting volgt dan vaak in het voorjaar.

Het spreekt voor zich dat vele handen licht werk maken. Als u, omdat u het leuk vindt of om de kosten te besparen, de handen uit de mouwen wilt steken kan dat natuurlijk ook. Wij bekijken dan samen welke klussen u zelf kunt uitvoeren en welke u beter overlaat aan de vakspecialist.

Tot slot is het niet onbelangrijk om te weten dat wij een groeiseizoen lang garantie geven op de planten die door ons worden geplant. Slaat een plant niet aan, dan wordt deze zondermeer door ons vervangen.

Slabbekoorn hoveniers
Realisatie: TiDi Graphics