Slabbekoorn hoveniers

Drie stappen naar jarenlang tuinplezier

Stap 1 - Een heerlijke leeftuin, een engelse cottagetuin of een klassieke franse tuin, wij vertalen uw wensen naar mogelijkheden.

Natuurlijk houden we bij het ontwerp van uw tuin rekening met uw wensen en voorkeuren. Maar we letten op veel meer zaken. De bodemgesteldheid, de stand van de zon, eventuele bestaande beplanting bijvoorbeeld. Ook zijn we geïnteresseerd in uw woon- en leefsituatie. Het spreekt immers voor zich dat een gezin met kinderen andere eisen stelt aan een tuinontwerp dan een ouder echtpaar. Zo is een vijver een prachtig en sfeervol element in een tuin maar voor kleine kinderen ook een reëel gevaar.

Het resultaat van deze eerste stap is een ruwe potlood schets. Pas als deze schets volledig naar uw zin is gaan we verder met de volgende stap. Bij deze ruwe schets hoort ook een grove kostenindicatie. Ook deze indicatie wordt nader uitgewerkt in de volgende stap.

Stap 2 – Van schetsen naar een definitief tuinontwerp

Zodra de ruwe potloodschets helemaal naar uw zin is wordt de definitieve tekening gemaakt. Hierop wordt alles volledig op schaal ingetekend met bijbehorend beplantingsplan. U ziet in één oogopslag waar het gazon ligt en waar de eventuele beplanting en bestrating komt. Ook sierelementen, afscheidingen of vlonders worden nauwkeurig ingetekend.
Gelijktijdig met de definitieve tekening ontvangt u een offerte. In deze offerte omschrijven wij de werkzaamheden en afspraken zo nauwkeurig mogelijk.

Stap 3 – Kijken, kiezen, componeren; de details tellen in het beplantingsplan

Desgewenst doen wij u een uitgekiend voorstel voor de beplanting van uw tuin. Wij streven daarbij naar sfeervolle combinaties van kleuren, vormen en geuren. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw stijl en voorkeuren.
Door onze vakkennis zijn wij in staat u goed te informeren over het type beplanting, de grootte en de kleur. Met een beplantingsplan van Hoveniers Slabbekoorn is uw tuin écht helemaal af. U bent verzekerd van jarenlang tuinplezier!

Slabbekoorn hoveniers
Realisatie: TiDi Graphics